Thursday, April 5, 2018

YeDowh Aman RA Mp3 Ringtone Download

Posted by Zunita on April 05, 2018 in ,

YeDowh Aman RA Mp3 Ringtone Download

YeDowh Aman RA Mp3 Ringtone Download boleh didapati melalui digital download dari pengedar-pengedar yang sah seperti Amazon dan iTunes.


Carian di Amazon


YeDowh Aman RA Mp3 Ringtone Download

Lirik Lagu YeDowh

Yedowh
Yedowh
Yedowh


Ye.ye.yedowh.dowh
Yedowh
Yedowh
(kau Ye ye je mat


Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh
General pun ya, presiden pun ya
Ceo pun ya, preditis pun ya
Budak flat pun ya, budak rap pun ya
Perhatian, dunia ini aku punya
Aku kombinasi altimet malique dan joe
Cukup aku seorang untuk terbalikkan show
Rappers suka flow, aku suka cash flow
Lahir mewah tapi hidup macam castro
Bukan fredal, tapi afredality
Loyal to the game, hustler mentality
Ramai ngaku lit, tapi aku literal lit
Lit, lit, lit, lit, lit, lit, really.
Sumpah


Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh
Dekat mana man, dekat rumah awek lu
Dia od, aku otw
On the way sayang, on the on the way sayang
B, sikit lagi dah nak sampai, you
Wak selamba je tanda dia tanya dia
Lu hamba dia tanpa dia tumblr
Lu asyik syak asyik nak larang dia
Wa paksa tak rasa dah barang dia
Pandai masak pandai simpan filming
Dia mintak password wifi sebab dia nak connect
Dia mintak password wifi sebab dia nak connect
Dia mintak password wifi sebab dia nak connect


Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh


Takda parti macam rara parti
Sebab rara parti dont stop
Takda parti macam rara parti
Sebab rara parti dont stop
Takda parti macam rara parti
Sebab rara parti dont stop
Takda parti macam


Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (dowh dowh dowh dowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)
Yedowh (yedowh)


Hakcipta : YeDowh Aman RA Mp3 Ringtone Download

Segala hakcipta adalah milik syarikat penerbitan, penulis lagu dan penyanyi.