Wednesday, April 11, 2018

Budak Flat Aman RA Mp3 Ringtone Download

Posted by Zunita on April 11, 2018 in ,

Budak Flat Aman RA Mp3 Ringtone Download

Budak Flat Aman RA Mp3 Ringtone Download boleh didapati melalui digital download dari pengedar-pengedar yang sah seperti Amazon dan iTunes.


Carian di Amazon


Budak Flat Aman RA Mp3 Ringtone Download

Lirik Lagu Budak Flat

Keramat represent straight outta AU3,
Cakap terang lagi terang dari HID,
Orang nya low profile tapi ranking MVP,
Hajat nak luaskan kuasa macam JDT


Blok aku panas bukan cerita gebang,
Sarang segala barang hanya hati kering tenang,
Datang gudang tak diundang,
Bayang sepanjang badan ey,
Datang cara elok jangan wayang jangan


Zon merah Malaria,
Lampu biru Black Maria,
Memori nostalgia Mama sakit Histeria,
Flow lain macam keep it low lain macam,
if you know lain macam then you know


All eyes on me,
Straight outta AU3,
Nak duit segenggam tukar jadi seguni,
Cita-cita Rari diatas c70,
Nak diri jadi kaya sebelum mati


All eyes on me,
Straight outta AU3,
Nak duit segenggam tukar jadi seguni,
Cita-cita Rari diatas c70,
Nak diri jadi kaya sebelum mati


Dari mana John? nak kemana John?
Lambung ke kampung blok dah kene raid dengan Bon,
Pasal dapur aku On tapi bukan masak-masak,
Nak hidup macam Don kene fikir masak-masak


100cc teman ke hulu hilir,
Akal mahu isi jiwa rasa terpinggir,
Realiti ini sebenarnya kejam,
Sakit hati diam dalam pendam


Menyendiri tanpa bersendiri,
Tertanya-tanya kenapa hidup ini begini,
Bermimpi siang hari hingga mata hilang seri,
Berapa ramai lagi kena miskin sampai mati? Bae


Zon merah Malaria,
Lampu biru Black Maria,
Memori nostalgia Mama sakit Histeria,
Flow lain macam keep it low lain macam,
if you know lain macam then you know


All eyes on me,
Straight outta AU3,
Nak duit segenggam tukar jadi seguni,
Cita-cita Rari diatas c70,
Nak diri jadi kaya sebelum mati


All eyes on me,
Straight outta AU3,
Nak duit segenggam tukar jadi seguni,
Cita-cita Rari diatas c70,
Nak diri jadi kaya sebelum mati


All eyes on me…


{..all eyes on me}


Straight outta AU3…


{..straight outta AU3}


Nak duit segenggam…


{..nak duit segenggam}


Tukar jadi seguni…


{..tukar jadi seguni}


Cita-cita Rari…


{..cita-cita Rari}


Diatas c70…


{..diatas c70}


Nak diri jadi…


{..nak diri jadi}


Kaya sebelum mati…


{..kaya sebelum mati}


Papa bukan Dato’,
Mama bukan Datin,
Belajar pun tak tinggi,
Tak sampai menara gading,
Hustle demi hasil,
Hidup terumbang-ambing,
tapi budak-budak ini..
tapi budak-budak ini..
tapi budak-budak ini asyik mintak Signnn!


Hakcipta : Budak Flat Aman RA Mp3 Ringtone Download

Segala hakcipta adalah milik syarikat penerbitan, penulis lagu dan penyanyi.