Friday, March 30, 2018

Mambang Altimet Mp3 Ringtone Download

Posted by Zunita on March 30, 2018 in ,

Mambang Altimet Mp3 Ringtone Download

Mambang Altimet Mp3 Ringtone Download boleh didapati melalui digital download dari pengedar-pengedar yang sah seperti Amazon dan iTunes.


Carian di Amazon


Mambang Altimet Mp3 Ringtone Download

Lirik Lagu Mambang

Aku seru kau masuk balik gua mambang
Duduk diam jangan qiam di dalam sarang
Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang


Aku tahu kau bukan calang calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang


Duduk gua cuma dengar suara
Dulu maharajalela di kuala
Yang aku sangka emas rupanya hanya suasa
Kerenah lama member nak layan
Pun dah tak kuasa


Mari aku lagukan ini
Kiraah untuk engkau
Bakar line ludah api studio ini jadi relau
Dulu tunggang ombak langgar game ini macam todak


Sekarang macam dah rosak
Kejap bagi aku congak
9 tahun 3 album
Bro aku boleh kira
Dapat satu tiap tiga yang pertamanya gila


Lepas tu boleh la
Lepas tu tak boleh belah
Apa kes ulang lagu macam karaoke bbrah
Member tanya mana pergi engkau punya sengat
Dulu otak cair sekarang akan naik pekat


Ilham kering writers block
Pena kau kena sekat
Dulu lawas now your **** like
Tak cukup serat mambang


Aku seru kau masuk balik gua mambang
Duduk diam jangan qiam di dalam sarang
Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang


Aku tahu kau bukan calang calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang


Aku tanya apa khabar pada kamu
Kalau tanya siapa lapar itu aku
Siapa masak belajar sabar itu kita
Jantan senyap bila dicabar itu gila


I can’t stand in the shadows bruh
I’m too tall
Cant’t walk in you size uh
They too small


Guess I’m too big for your boots
And you too much of a kid
For the truth


Kau acah deep tulis lagu untuk budak acah deep
Still asleep aku chill buat lagu dengan adeep
Acah tak kisah kecik hati bila baca tweet
Bro you sweet bawa bertenang ok aku delete


Apa aku buat semua kau sibuk semak
Baju kau pakai tak boleh buat aku segak
Apa aku makan tak pernah buat engkau b***k
Bawah kain kita lain jangan sampai aku selak mambang


Aku seru kau masuk balik gua mambang
Duduk diam jangan qiam di dalam sarang
Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang


Aku tahu kau bukan calang calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang


Hakcipta : Mambang Altimet Mp3 Ringtone Download

Segala hakcipta adalah milik syarikat penerbitan, penulis lagu dan penyanyi.